Monday, 3 July 2017

10 Syawal

Salam 10 Syawal semua,

Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir batin buat semua.

Hari ni terdetik di hati nak singgah sekejap di blog.

Insha Allah sehingga bertemu lagi.




Friday, 26 May 2017

Ramadhan 2017



Salam Ramadan buat semua  

Lama dah rasa tak menulis. Bila check balik my last post, OMG - 11/11/2015. Dah lebih setahun guys. Nak kata busy, tak lah busy sangat. Cuma bila nak tulis blog, idea tu pulak menghilang entah ke mana hahahaha.. Well, rasanya post yang lama-lama tu dah boleh delete kot. Refresh balik ler katakan  😍😍😍


Anyway, just nak wish selamat berpuasa buat semua yang berpuasa. 

P/S : Insha Allah kalau ada idea, ada lah Cik Nur menulis ye  😆😆😆

Gettin older aite? :)

Daisypath Happy Birthday tickers